Leveransvillkor

Webshoppen

Alla priser i vår webshop är i SEK inklusive svensk moms om inget annat anges.

För närvarande är det enda betalningsalternativen för privatpersoner förskottsbetalning till vårt bankgiro och mot postförskott. Vid postförskott till kommer postens avgifter för postförskottsbetalning (för närvarande SEK 50.-). Postförskott tillämpas om du som kund inte angett något annat alternativ i noteringsfältet för övriga upplysningar i samband med att du lägger ordern.
Vid debitering till företag kan betalning ske mot faktura då kunden godkänts av oss som fakturakund efter sedvanlig kreditprövning.

Alla priser gäller fritt vårt lager. Frakt tillkommer med psotens avgift för Postpaket/Företagspaket.

Om din leverans skulle vara skadad skall anmälan göras omgående. Vid reklamation och återköp av gods, skall godset återsändas i det skick som godset mottogs.

Bilar & inredning

Alla priser är i SEK exclusive svensk moms om inget annat anges.

Betalning av produkter görs genom förskottsbetalning till vårt bankgiro, mot efterkrav eller postförskott. Vid postförskott till kommer postens avgifter för postförskottsbetalning.

Vid debitering till företag kan betalning ske mot faktura då kunden godkänts av oss som fakturakund efter sedvanlig kreditprövning.

Alla priser gäller fritt vårt lager. Frakter och transporter av produkter debiteras kunden i samband med leverans eller i efterhand, tillsammans med eventuell emballagekostnad.
Leveranser sker normalt med postpaket och biltransport.
Vid mottagande av skadat gods skall anmälan göras omgående till transportören som skall utfärda ett dokument som utvisar att varan skadats under transport. Vid reklamation och återköp av gods, skall godset återsändas i oskadat ursprungligt originalskick och emballerat på ett sådant sätt, att godset kan transporteras på ett betryggande sätt så att skador inte uppstår. Godset återsändes på kundens bekostnad.