Racecamper Husbilar

rhusbil1

Racecamper är ett koncept som växt fram genom flera års erfarenhet från många timmar på landsvägen och mycket ”fritid” i motorcykeldepån.
Konstruktion och planlösning är en flexibel lösning som i stort sett är helt kundanpassad.

Som ett kassaskåp

rhusbilkassaskap

Alla luckor och dörrar i ”skåpet” är försett med ordentliga ASSA-lås, precis som i en vanlig villa. Som tillval kan du även få dörrarna larmade. Dörrkarmar och luckramar är tillverkade av kraftiga aluminiumprofiler som är mycket stabila utan att för den skull väga för mycket.
Du kan tryggt låsa om både dig och din last utan att behöva vara rädd för otrevliga påhälsningar.

rhusbilskjutfonsterFör att kunna ha fönstren öppna under färd är skjutfönster standard.

 

 

rhusbil2Tre öppningsbara takluckor varav två stycken med fläktmotor.
Standardluckorna är 50*50 cm för att inte påverka stabilitet eller ge för stort kallras. Lastrummet är ventilerat med tak- och golvventil.

rhusbil1right

Materialet i våra husbilsskåp gör att det väger lite samtidigt som det är mycket starkt och vridstyvt. Väggar och tak består av hela väggelement som inte har några skarvar. Husbilen har både ytter- och innergolv. Detta både isolerar och ger stora stuvutrymmen. Mellan golven finns de flesta el installationer. Vattentanken är också placerad här. Det här gör att du slipper frysrisk vid kall väderlek.

vattenpafyllningright

Vattenpåfyllningen sker antingen genom tanklocket för vatten eller direkt genom tankens avrtappningskran som är försedd med en vanlig nitokoppling. Du kopplar helt enkelt på trädgårdsslangen och sätter på vattnet så fylls tanken av sig själv.

kvarderight

Oerhört starkt och högt k-värde.

Hela skåpet är tillverkat av väggelement bestående av två glasfiberarmerade plastlaminat, vaccuumgjutna på var sida av 38 mm polyurethanskum. Väggarna har därför inga köldbryggor. Polyuretanskivorna har en isoleringsförmåga som är ca tre gånger så hög som vanlig isolering typ glasull.

Där det behövs extra hållfasthet, exemplevis vid markisinfästningar, har förstärkningsplåtar av aluminium försänkts på insidan av plastlaminatet.
Det här materialet en väldigt stor bärighet och är oerhört starkt. Bättre än så här kan det inte bli.

ljustaltright

Ordentligt med ljus i tältet är en förutsättning för att det skall gå att se när man mekar på kvällen. Mysfaktorn är inte mindre för det – eftersom du kan reglera ljusstyrkan med en dimmer.

sofftygright

Du kan för närvarande välja mellan fem olika färger på sofftyget med matchande färg på golvmattan.