Racecamper RC 770

770bil

770biltopvEn kompakt bil som lämpar sig bäst för fyra personer. Den går även att få med alkov ovanför lastrummet. Du får då två sängar extra men lastrummets höjd blir då ca 180 cm.

 

 

770biltaltvMarkis och tält är tillval och är tillverkat i kraftig pvc belagd, smidig presenningsväv. Standardmåttet mäter 3*5 meter, vilket ger gott om utrymme både att meka och för bord och stolar samtidigt. Markisen har två rejäla infästningar i bilens vägg som är förstärkt vid dessa fästpunkter.

Racecamper RC 770 är vår minsta modell byggd på Iveco Daily 3,5 och 4,5 tons chassi.

Chassit går att få med luftfjädring och tvillinghjul är standard. Den totala längden är 7,7 meter och bredden är totalt 2,42 m utvändigt.
Skåpet är, precis som våra andra modeller, byggt av så kallad sandwichtyp. Två glasfiberarmerade plastlaminat med en polyuretankärna för bästa isoleringsförmåga. Väggar och tak är 40 mm tjocka och golvet är 55 mm och förstärkt.
Lister och kjolar på den här modellen är av standardtyp.

Bilen klassos som Personbilsklass II, innebärande att du får köra den på B-kort.

770bilbakhRC 770 har försänkt bakram som gör att insteget i lastrummet får enhäjd på endast 45 cm vilket gör att den är väldigt lätt att lasta.
Den här modellen har samma installationer som våra större modeller men i lite mindre format. Exempelvis så är vattentanken är rostfri och rymmer 250 liter.

770bilframh

Tältet är infästat i bilens väggar med aluminiumskenor som sluter helt tätt. Tältsidorna fästs i markisen genom att en profilskena skjuts på i skarven.Det här tältet står pall för riktigt tufft väder.