Racecamper RC 1000

1000bil1v

1000bil2v

Bakstammen på den här modellen är integrerad med karossen och bilens ”sidokjolar” och hjulkanter. Nedtill har vi fällt in Iveco Daily högstående originalbelysning och upptill monterar vi 6 st bak/bromsljus. Du kan även välja till backkamera med färgmonitor.

1000bil3vEftersom den här bilen byggs på lastbilschassi blir den högre vid insteget till bodel och lastrum. Antingen kan du välja elektrisk trappa som fälls in automatiskt eller också väljer du våra lösa stabila hopfällbara trappor. Hytten på den här modellen är fastbultad som standard men går att få fällbar.

Som tillval kan du få utskjut på RC 1000. Främre delen på vänstersidan där u-soffan är placerad skjuts då ut hydrauliskt i en expansionsdel av husbilsskåpet som är 2 meter lång.

1000bil4vEtt riktigt VM tält med avtagbara fönster. Dubbla ingångar och underblåsningskappa som gör att tältet blir helt tätt när fönstren är på. På frontens nedre del sitter det kardborreband som gör att du enkelt kan sätta på och ta av reklambanderoller. Markisens längd går att få upp till 7,5 meter med en bredd på 4 meter. Markiskassetten är monterad direkt på väggen i bilen och den går att få både med manuell och elektrisk in- och utmatning.

Lyxmodellen av RC 910 och vår näst största modell.

Den här modellen bygger vi på lastbilschassi med en totalvikt på 10 ton och uppåt. Även den här stora varianten registreras som Personbil klass II, vilket medger att du kan köra den på B-körkort. Här har vi inte sparat på någonting – full utrustat och mer komfort än något annat.
Bilen är helt och hållet självförsöjande .
Dieselelverk på 3 kW och tvättmaskin är en självklarhet och batterkapaciteten är 1000 Amp på förbrukningsdelen.
Vattentanken rymmer 800 liter som standard.

Hjulbasen på RC 1000 är minst 520 cm och den har luftfjädring. Längden kan du välja på mellan 9,6 meter upp till 10,3 meter. Totalhöjden ligger på 385 cm vilket gör att RC 1000 har obegränsad framkomlighet på vägnätet överallt i hela Europa.

För att ha maximal vridstvyhet i skåpet bygger vi väggarna med extra tjocka glasfiberlaminat – lite tyngre men urstarkt.
Väggar och tak har 40 mm polyuretanisolering och både inner- och yttergolv är 55 mm tjocka och extra förstärkta.

1000bil1h 1000bil2h 1000bil3h