Lastrum

1000lastrum1v 1000lastrum2v 1000lastrum3v

Lastrummet i RC 1000 mäter 205 * 236 cm i fri golvyta och ytterligare 60 cm arbetsbänk och infälld diskmaskin samt hurtsar. Lastrummets höjd är över 2 meter och extra förhöjt vid däckstället.
Du behöver inte välja exakt den här planlösningen i lastrummet. Vi utrustar med hurtsar och skåp precis så som du vill ha det för att det skall fungera som bäst för dig och dina specifika behov.
Vårt unika fästsystem på väggarna gör att du har en flexibilitet som uppfyller alla tänkbara behov. Du kan även välja till ett smart torkställ som går på 220V och sitter fastmonterat på väggen och är utfällbart. Torkar både kläder och värmer upp lastrummet.

Fem dubbla lysrörsarmaturer gör att du får en bra spridning och ordentligt ljus så att du kan arbeta precis som i dagsljus.

På golvet ligger det en homogen våtrumsmatta som tål att slita på. Du kan dessutom få en extra gummimatta som tillval om du vill. På väggen där du spänner fast exempelvis motorcyklarna mot sitter en risgrynsplåt i aluminium som skydd mot däckslitage.

1000lastrum1h

Ingången till lastrummet är en stor dubbeldörr. Den består av en 1 meter bred dörr med en 25 cm sidodörr för att du enkelt skall kunna få in och ut den last som skall transporteras. Dessutom blir det mycket enklare att komma åt prylar som stuvats in mot bakre väggen.

På lastrumsdörren monterar vi våra fästskenor så att du kan hänga papperskorg, burkhållare och hjälmkrokar där. Det som du behöver ha lättåtkomligt mellan heaten.