Interiör

1000interior1v 1000interior2v 1000interior3v

1000interior4v

Stor toalett med en riktig dusch – precis som hemma. Vaccuumtoaletten har två separata toakasseter som enkelt kan skiftas utifrån. Toaletten har en sugeffekt på 8 m/sek, och är helt luktfri.
Väl tilltagen dusch med en vattenpump som ger drygt 10 liter per minut.

 

 

Bilderna nedan: Bakre alkoven med två stycken separata 90 cm breda sängar och en takhöjd på 130 cm.

1000interior5v

Stort som ett normalt rum. Med expansionsdelen i utskjutet läge är rummet hela 3,2 meter brett. Precis som en normal sommarstuga.. En stor u-soffa som enkelt går att göra om till dubbelsäng och ett stort bord med fällklaff. Snurrfåtöljerna har fällbart ryggstöd och integrerat bilbälte. De är monterade på glidskenor som är infällda i golvet. Med ett enkelt handgrepp flyttar du stolen beroende på hur nära eller långt ifrån bordet du vill sitta. Här är det rejält med utrymme – härligt luftigt. Utskjutet styrs hydrauliskt med en joystick.

En separat stereo är monterad i bodelen.
Den främre alkoven ovanför förarhytten är rejält tilltagen och är nära två meter bred.

Självklart är inredningen i den här modellen byggd i massivt trä och björkplywood som är körsbärslaserad. Ett gediget hantverk som är helt och hållet tillverkat i Sverige.

1000interior1h

Bilden ovan till vänster: Utskjutet ute. Måttet på utskjutet är 80*210 cm. Genomgången till hytten är avskärmad med två stycken skjutdörrar som isolerar bra mot både ljud och kyla.

Bilden ovan till höger: Uskjutet i indraget läge. Kupén mäter då 210 * 236 cm. Utrymmet är fortfarande tillräckligt stort för att ge en bra komfort och rymlighet.

Bilden till vänster: I kökshörnet sitter lättåtkomligt värmeanlägningens kontrollpanel. Värmeanläggningen kan köras på gasol och/eller el. Kapaciteten är hela 6 kW. Gasolspisen med glashäll har tre lågor och ovanför spisen sitter en väl tilltagen köksfläkt. Kylskåpet är placerat mittemot köket (syns inte på bild) har en toatl volym på 214 liter varav 46 liters separat frysfack. Här saknas inte förvaringsutrymme. Allt väl tilltaget för att räcka länge till många.

1000interior2h 1000interior3h