Interiör

770interior1v

770interior2v

Dubbelsängen är 2 meter lång och 160 cm bred. Trots att alkoven är ser väldigt smidig ut från utsidan är den hela 70 cm hög.

 

770interior3vRejält tilltaget med förvaringsutrymmen. Hela sju överskåp som sväljer mycket packning. Dörrarna är gjorda i ramar av massiv björk och frostat plexiglas.
Den infällda belysningen i ljusramperna lyser upp innehållet i skåpen så att du hittar även när det inte är dagsljus.

770interior4vKraftiga armstöd – sköna för både arm och huvud.

 

 

 

770interior5vKökets vinkelform gör att det blir öppet och det har stora avställnigsytor. Här kan du laga mat ordentligt – precis som hemma. Köksväggar och bänkytan är belagd med tålig högglansig melamin som både spis och diskho är infällda i. En belysningsramp med 4 st dimrade spotlights ger en bra allmänbelysning och under överskåpen sitter ytterligare tre spottar infällda. I hörnet finns en praktisk panel där du kontrollerar värmepannan och takfläkten i köket. Det finns dessutom 220V uttag för att underlätta användning av köksmaskiner.

Kylskåpet som är ett Coolmatic 12 volts skåp på 110 liter har ett frysfack på 15 liter.
Spisen med glaslock har tre gasollågor, elektronisk tändning och direkt anslutning till avloppet.

770interior6vExklusiv toalett och dusch.
Ljust, härligt och massor med speglar. Det är ordentligt med plats för toalettsaker i de båda toalettskåpen och på hyllorna under. Vattenklosetten är en elektrisk Thetford spoltoa med 20 liters toatank.
Duschen har en praktisk vikvägg som gör att du kan skvätta hur mycket som helst utan att det blir det minsta blött i toautrymmet. Värmepannan har en tolvliters varmvattenberedare med tillräcklig kapacitet för att kunna duscha flera stycken efter varandra. I duschutrymmet finns en taklucka med elektrisk fläkt som snabbt ventilerar ut lukt och imma.

Golvytan är utnyttjad effektivt. Planlösningen är öppen och ger en härlig rymd. Inga trånga korridorer som tar plats. Bodelen är bara en armlängd från köket. Du når både spis och kylskåp. Den här bilen är byggd för att hålla i många år. Inredningen här är byggd av körsbärsbetsad björkplywood men går även att få i melaminbelagd björk i flera olika färger och mönster.
Tyget på sofforna är av högklassig plysch som både behåller färg och fräschör länge. Det är mycket tåligt både mot slitage och fläckar.
Stora fönster och mycket belysning gör kupén ljus och luftig.

770interior1hGott om plats runt matbordet.
Bordets utdragsskiva gör att man ledigt sitter sex personer runt bordet.

 

 

 

770interior2hPassagerarplatserna är utrustade med trepunkts rullbälte så att alla sitter säkert under färd.
LCD-tv:n är placerad bakom förarhytten så att alla som sitter i bodelen kan se på film eller spela spel.
Med ett enkelt handgrepp förvandlar du matplatsen till en härlig dubbelsäng på 190 * 130 cm.

770interior3hDen mesta belysningen har dimmer och knapparna är placerade lättåtkomligt i närheten av ljuskällan.

 

 

 

770interior4hEtt gediget hantverk och sober elegans som går igen överallt i inrednignen.

 

 

 

770interior5hÖverskåpen är väl tilltagna så att du får plats med porslin och bunkar mm. Micron på 800 W drivs med 220V och du kan köra den med hjälp av bilens 220-inverter.

 

 

770interior6hSpisen med glaslock har tre gasollågor, elektronisk tändning och anslutning till avloppet. Det gör inget att det kokar över. Vattnet rinner ut av sig själv. Det gör det också lättare att tvätta rent.

 

770interior7h