Lastrum

770lastrum1v

770lastrum2vDäckstället består av två expanderrör som kan flyttas runt. Behöver du en 2:a våning i lastrummet när inte golvytan räcker till lägger du enkelt en skiva på expanderrören och får ett extra golv. Höjden avgörs av höjden på förankringsskenorna.

 

770lastrum3vVår unika lösning med förankringskenor som är monterade på väggarna i olika höjder gör att du kan placera hjälmer, bensindunkar och flytta fästpunkter precis hur du vill och efter det behov du har vid varje enskilt tillfälle.

En lådhurts och en garderob i pulverlackad plåt ingår i standardutrustningen. Vill du ha annan lösning kan du välja ur vår leverantörs sortiment som täcker de flesta behov.

Behändig handdusch med termostatblandare, och torky pappersdispenser.

770lastrum4v

Här är hela 250 cm i takhöjd .
Du får lätt in två motocyklar eftersom längden är 220 cm och bredden 165 cm. Bilens bakram är försänkt vilket gör att golvet har en lastningshöjd på bara 45 cm.
En stor dörr som är 210 cm hög och över 1 meter bred gör det lätt att lasta i och ur.

Du kan få lastrummet med vår standardinredning. Antingen låter du oss inreda efter dina behov eller också talar du om för oss hur du vill ha skåp och hyllor placerade.
Du kan även beställa det helt tomt utan inredning om du hellre vill inreda själv.

På golvet ligger en homegen våtrumsmatta precis som i våra andra modeller. Tål ordentligt med stryk.

770lastrum1h

Vår egen konstruktion: Stora överskåp i pulverlackad plåt som sväljer det mesta. Höjd: 40 cm Djup:30 cm och 165 * 125 cm i vinkel och med tre dörrar.

770lastrum2h

770lastrum3h