Interiör

910interior1v

910interior2v

Stort och luftigt kök med massor med avställningsytor, skåp och utdragslådor. I kökshörnet sitter manöverpanel för värme och varmvatten samt köksbelysning och eluttag för exempelvis kaffebryggare eller andra köksmaskiner.

 

910interior3vTvå stora högskåp med utdragslådor ger nästan obegränsat med förvaringsutrymme. En bakom teven och en vid kyl & frysskåpet.
Teven är placerad ovanför elcentralen där man kan se den bekvämt från alla sittplatser i bodelen. Du väljer själv om vi skall installera playstation eller bara en dvd-spelare.
Ovanför dörren sitter alla avläsningsinstrumentering såsom batterikapacitet & förbrukning, vattenmätare och inverter (12V – 220V omformare), och kontrollpanel förelverket som är monterat under bilen.
Kylskåpet är ett 12 V kompressor skåp på hela 214 liter varav 46 liter frys. Microugnen har både Crisp och Ångfunktion, så att du både kan laga pommes frites och baka bröd i den.

910interior4vStor toalett med rejält duschutrymme, som har vikväggar i natureloxerad aluminium och präglad polykarbonat. Rejält med speglar och två stora badrumsskåp. Toaletten är av vacuumtyp vilket gör att systemet är helt slutet och därför också helt luktfritt. Extra kasset kan fås som tillbehör och även fast monterad vacuumtank.
Stor taklucka med termostatstyrd utsugsfläkt sörjer för god luftväxling.

Alla vattenarmaturer i RC 910 är av hemmastandard och märket Gustavsberg eller Mora armatur. Alltså även de i både dusch- och toalettutrymmet.

910interior5vVid trappan upp till upp till den bakre dubbel-alkoven kan du som tillval få en helfigursspegel som gör att utrymmet känns ännu större.
Bakre alkoven är utrustad med tre stora förvaringsskåp, med belysning som kan tändas och släckas både från alkoven och från bodelen. Även två sänglampor är standard. Skjutdörrar till alkoven är standard och TV är tillval.

Elcentralen är lättåtkomligt placerad alldeles innaför dörren i ett eget skåp. Här är separata centraler för 12V och 220V med elprioriteringsreläer som gör att du inte behöver tänka på vilken strömkälla som är inkopplad. Dettasköter sig helt automatiskt. Allt är överskådligt monterat och alla kontakter och säkringar är lättåtkomliga. Vi använder enbart marin elektronik och kabel för att minimera glappkontakt och elproblem.

Gott om plats för många att umgås och bo i. En stor u-soffa som enkelt går att göra om till dubbelsäng och ett stort bord med fällklaff. Snurrfåtöljerna har fällbart ryggstöd och integrerat bilbälte. De är monterade på glidskenor som är infällda i golvet. Med ett enkelt handgrepp flyttar du stolen beroende på hur nära eller långt ifrån bordet du vill sitta.

En separat stereo är monterad i bodelen. Fyra högtalare är infällda i överskåpen och två bashögtalare är monterade i egna högtalarlådor som sitter ovanpå värmekanalen som går utmed golvet.

Den främre alkoven ovanför förarhytten är rejält tilltagen och är nära två meter bred – alltså gott om plats för två personer.

Självklart är inredningen i den här modellen byggd i massivt trä och björkplywood som är körsbärslaserad. Ett gediget hantverk som är helt och hållet tillverkat i Sverige.

910interior1h

910interior2h 910interior3h 910interior4h