Lastrum

910lastrum1v

910lastrum2v

Ingången till lastrummet är rejäl. Den består av en 1 meter bred dörr med en 25 cm sidodörr för att du enkelt skall kunna få den last som skall transporteras. Dessutom blir det mycket enklare att komma åt prylar som stuvats in mot bakre väggen.

På lastrumsdörren monterar vi våra fästskenor så att du kan hänga papperskorg, burkhållare och hjälmkrokar där. Det som du behöver ha lättåtkomligt mellan heaten.

910lastrum3vStor arbetsbänk som är 30 cm bred med diskho med varmt och kallt vatten och duschslang, gör det här lastrummet komplett. Dessutom kan du välja en infälld tvättmaskin som tillval. På väggen monterar vi tvål, handrens och dispenserför torkpapper. Om du vill installerar vi även kompresser för dig. Den monterar vi i någon av luckorna som du kommer åt utifrån bilen. Slang och elkopplingar drar vi till lastrummet, så att du enkelt kan slå på och använda kompressorn.

Lastrummet i RC 910 mäter 160 * 236 cm i fri golvyta och ytterligare 30 cm arbetsbänk. Du kan få beställa lastrummet med fri ståhöjd så att du kan stå och meka lika bekvämt som i vilkenn verkstad som helst.
Vi utrustar med hurtsar och skåp precis så som du vill ha det för att det skall fungera som bäst för dig och dina specifika behov. Vårt unika fästsystem på väggarna gör att du har en flexibilitet som uppfyller alla tänkbara behov. Du kan även välja till ett smart torkställ som går på 220V och sitter fastmonterat på väggen och är utfällbart. Torkar både kläder och värmer upp lastrummet.

Fem dubbla lysrörsarmaturer gör att du får en bra spridning och ordentligt ljus så att du kan arbeta precis som i dagsljus.

På golvet ligger det en homogen våtrumsmatta som tål att slita på. Du kan dessutom få en extra gummi matta som tillval om du vill. På väggen där du spänner fast exempelvis motorcyklarna mot sitter en risgrynsplåt i aluminium som skydd mot däckslitage.

910lastrum1h 910lastrum2h