Bodel

sprinterbodel1v

sprinterbodel2v

sprinterbodel3vFör att enkelt och maximalt kunna utnyttja utrymmet under soffan har vi här

gjort en stor utdragslåda med ett löst lådfack och utdragsskiva för att kunna göra soffan till en dubbelsäng.

sprinterbodel4v

Du kan välja om du vill ha vanliga tryckknappar eller dimmer för att tända belysningen. Här har vi monterat både och.

 

 

 

sprinterbodel5vSlutspillt. En så enkel sak som är ovärderlig. Flask och muggställ monterat på ryggen till främre kupésoffan.

Inredning i LT 35, MB Sprinter, VW Crafter

Det här är exempel på en praktisk inredning med två sängplatser och litet kök. Med ett enkelt handgrepp drar du ut främre soffan och lägger soffornas ryggstöd på bord och utdrag och sängen är klar.

För att få flerän två sängplatser rekommenderar vi att du väljer en lastrumsvägg som från sidan ser ut som ett ”trappsteg” – ca 130 cm övergolvet viker lastrumsväggen 90° in i lastrummet med ungefär 60 cm. Den här nischen blir basen för att lägga en utdragssäng. Utdragsängen blir då fullt utdragen 120 cm bred.

Materialet vi använt är melaminbelagd björkplywood(perstorp).
På golvet ligger en slitstark våtrumsmatta som är limmad på marinplywood. Listningen är gjord av risgrynsplåt i aluminium för att ge en tuff look och vara slitstark.

Även väggbeklädnaden består av samma material som övrig inredning. Vi isolerar, klär in väggarna för dig, gör alla installationer såsom el- och vatten etc. – eller så väljer du att göra det själv. Av oss beställer du den färdigställandegrad som du själv vill ha.

sprinterbodel1h

sprinterbodel2h

Direkt till vänster innanför skjutdörren har vi placerat pentryt. Du når både micro och kylskåpet enkelt från utsidan. Fördelen är att du inte behöver gå in i bilen med leriga och oljiga kläder. Kylskåpet är ett 12V Coolmatic på 65 liter med extra frysfack. Micron drivs antingen med 220 V landström eller den inverter som vi installerat i den här bilen. Inverten drivs med hjälp av ett kraftigt 12 V gelebatteri. Diskhon har kallvattenskran som tar sitt vatten från en 200 liters rostfri tank vi monterat under bilen. Vattentanken har vi tillverkat speciellt för att den skall passa till Volkswagen LT och Mercedes Sprinter. Kompletterar du med en varmvattenberedare, förslagvis på 12 liter får du både varmt vatten till diskhon men även till duschblandaren som vi monterat i lastrummet. Detta gör att du både kan använda den för att duscha och tvätta på utsidan.

sprinterbodel3hFör att göra tillgängligheten så stor som möjligt kan vi göra dessa överskåpen dubbelsidiga. Du kommer alltså åt dem även innifrån lastrummet.