Lastrum

sprinterlastrum1v

sprinterlastrum2v

sprinterlastrum3vDet här lastrummet har extremt mycket förvaringsutrymmen. Längden på det här lastrummet är nästan 4 meter och det får plats med upp till sex! motocrosshojar. Vi tycker att den här principen på lösning är lämplig och passar väldigt många. Om lastrummet är kortare minskar vi överskåpets längd och antalet hurtsar.

 

sprinterlastrum4vI sockellådorna underhurtsarna och på högersidan i lastrummet sitter alla installationer – vattenpump, inverter, laddare, nätprioritering, elcentraler och en kompressor med fast installation av slang och lättåtkomligt tillslag på väggen vid manöverpanelen för laddning och arbetsbelysning i lastrummet etc.

 

sprinterlastrum1v

sprinterlastrum5v

Lastrum – verkstadsinredning

Det här lastrummet är byggt i den längsta varianten av Mercedes Sprinter. Lastrumsväggens konstruktion består av fyrkantsprofil i järn som är klädd med 10 mm melaminbelagd björkplywood på bägge sidor. Väggen mot kupén är klädd med durkplåt nedtill för att hålla för starkt slitage – exempelvis om du spänner fast motorcykelns hjul mot väggen.
Även väggarna är klädda med samma material. På väggarna är våra fästskenor för vårt flexibla kroksystem, monterade.

Arbetsbänk och lådhurtsar är standardsortiment från vår leverantör som vi valt ut för att passa just den här bilen. Fyra hurtsar med en bedd på 60 cm med kullagrade lådor med en rejäl arbetsbänk ovanpå.
Överskåpen är vår egen tillverkning. Alltihop pulverlackat i absolut högsta kvalitet. Inredningen i lastrummet väljer du för att passa just dina behöv.

I den här bilen är golvet Mercedes standardgolv men du kan välja marinplywood som är klädd med homogen våtrumsmatta och en gummimatta ovanpå det som extra skydd, istället.

Den här bilen är utrustad med en 40 liters vattentank monterad i lastrummet. Du kan även välja en större rostfri vattentank som vi monterar.

sprinterlastrum1h

sprinterlastrum2h

sprinterlastrum3h

Bakdörrarna är klädda med samma material som övriga lastrummet. Vi har valt att montera fästskenor på ena dörren så att det är möligt att hänga trädgårdstolar, hjälmar, burkhållare mm om du har vårt kroksystem.

 

 


sprinterlastrum4h

sprinterlastrum5h