Inredning Vito & Transporter

inredvitotrans1v

Perfekt inredd för att åka och träna med

Vi demonterar den befintliga inredningen och klär in bilens lastrum med Perstorpslaminerad björkplywood. Golvytan blir 123 cm bred vilket gör att du får in exempelvis en byggskiva på längden om du skall transportera något annat än din motorcykel. På väggarna monterar vi vårt smidiga och flexibla förankringssystem med de typer av krokar du behöver för att spänna fast motorcykeln med och hänga utrustning, såsom hjälmar mm.

inredvitotrans2v

Verktygasskåp och belysning

Två hurtsar med hylla för diverse burkar och lådor för verktyg och andra prylar, samt en kraftig arbetsbelysning så du hittar både inne och ute i bilen när det är mörkt.

inredvitotrans3v

El och vatten

Framför hjulhuset sitter alla installationer lätt åtkomligt. Här finns en intelligent batteriseparator som skiljer start och förbrukningsbatteri åt. Förbrukningsbatteriet laddas under färd och vid för låg spänning på startbatteriet, vid start, tar separatorn ström från förbrukningsbatteriet istället. Här sitter även batteriladdaren, säkringar och en 900 Watts, 220 Volts inverter med sinusvåg som gör att du utan problem kan koppla upp din dator micro eller spelkonsol. Här finns också vattenpumpen som får vatten från en 40 liters tank som är placerad framför verktygshurtsarna. Längst bak i lastrummet sitter en duschslang med avstängning. Perfekt för att spola rent både kedja och drev på din hoj samt att tvätta händerna.


inredvitotrans1h

Nätprioritering

Systemet väljer strömkälla för dig. Bilen förses med en liten smidig 220 V kontakt, som precis som invertern är kopplad till nätprioriteringsaggregatet. Ansluter du 220 V från extern strömkälla utnyttjar bilen den källan och laddar samtidigt dina batterier.
Slår du på invertern kopplas strömförsörjingen automatiskt om till invertern.

inredvitotrans2h

Elcentral

En kombinerad säkring och jordfelsbrytare skyddar dig mot otrevliga överraskningar.

inredvitotrans3h

Vatten och belysning

Vattenpump och belysning reglerar du via strömbrytarna på väggen i lastrummet.
Vattenpumpen är tryckstyrd och behöver därför inte stängas av. Vi har dock valt att installera en separat strömbrytare till vattnet som en extra säkerhet.

inredvitotrans4h

Krokar för kläder

Lastrumsväggens kupésida har rejält med krokar så att du kan hänga upp dina kläder lätt och enkelt.